VIRAL UPDATE : Budak Lahir Tahun 90an Sila Mereput | Cik Siti

Saturday, 17 December 2016

VIRAL UPDATE : Budak Lahir Tahun 90an Sila Mereput

Assalamualaikum

From the entry about Budak Lahir Tahun 90an Sila Mereput. Here's the new update.

Iman Nadieya Hassan already apologize to Zakirah Zainal (the girl in the photo)

So this is the screenshot at her FB wall


This is her Facebook Account

That's why la kalau korang follow aku kat FB, kat Twitter, kat Instagram sekali pun, aku jarang sangat2 update status or picture. Sebab aku akan pikir 2 3 kali all the consequences bila benda tu dah di publishkan.

Apabila umur ni dah semakin meningkat, baru korang akan pikir banyak kali nak up status apa2. Sebab korang kena jaga perasaan banyak orang. People you may know and also people you do not know.

So, berhati-hatilah. Sebab kita ni hidup dalam dunia semua benda nak viral. Pengajaran ya untuk semua dan untuk aku jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...